მსხალი ფენოვან ცომში
ინგრედიენტები
ფენოვანი ცომი - 1 შეკვრა
მსხალი - 3-4 ცალი
შაქარი - 1 ჭიქა
კარაქი - 30 გ
მომზადების წესები
შაქარი და კარაქი დავდგათ დაბალ ცეცხლზე, ვადუღოთ 5-7 წთ. როდესაც კარამელი ღია ყავისფერს მიიღებს დავუმატოთ
კარაქი, დარიჩინი, ვანილი და წამოვადუღოთ.
ცომი გავშალოთ, გვერდები კარგად გადავუკეცოთ და დავაწყოთ დათლილი და გულამოჭრილი მსხლები. მოვასხათ კარამელი
და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20 წთ.