ჯურჯალი - უგემრიელესი მეგრული კერძი
ინგრედიენტები
საქონლის ხორცი - 1 კგ
ღორის ხორცი - 0.5 კგ
ხახვი - 0.5 კგ
ნიორი - 5-6 კბილი
კოწახურის მარცვალი - 1/2 ჭიქა
ქონდარი
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
წყალი - 200 გ
ძმარი - 1 ს/კ
მომზადების წესები
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად,დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ თითქმის მზადყოფნამდე. დააყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ცოტა ხანს კიდე მოშუშეთ. ამ დროს ხორცი უკვე იქნება მზად. დააყარეთ კოწახური, მარილ-პილპილი, ქონდარი და გემრიელად შეკმაზეთ.
გემრიელად მიირთვით!