არომატულ მარინადში გამოყვანილი სკუმბრია
ინგრედიენტები
შაქარი - 1 ს.კ
მიხაკი - 1 ბუტკო
ქინძის თესლი - 1 ჩ.კ
მარილი - 1 ს.კ
ზეთი - 2 ს.კ
წყალი - 500 მლ
სკუმბრია - 2-3 ცალი
მდოგვის მარცვლები ან ფხვნილი - 1 ჩ.კ
დაფნის ფოთოლი - 3
მომზადების წესები
თევზის გარდა, ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ქვაბში და წამოვადუღოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გავაციოთ.
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად.
გაციებულ მარინადში ჩავდოთ თევზი და დავაფაროთ თეფში, რომ მთლიანად დაიფაროს. შევიანხოთ მაცივარში. მეორე დღეს უკვე შეიძლება მივირთვათ.