თეგებით ძიება

თევზი ლუდის კლიარში

ინგრედიენტები
თევზის ფილე - 6 ცალი
ლუდი (ღია ფერის) - 150-200 მლ
ფქვილი - 3 ს/კ
კვერცხი - 2 ცალი
მარილი და პილპილი
სალათის ფოთლები
ბროწეულის მარცვლები
ნარშარაბი - სერვირებისთვის

მომზადების წესები
კვერცხი, პილპილი და მარილი გავთქვიფოთ, დავუმატოთ ნელ-ნელა ფქვილი. როცა მასა ერთგვაროვანი გახდება, დავასხათ 1 ს.კ. ზეთი და ლუდი. უნდა მივიღოთ თხელი ცომის მასა.
ცომში ამოვავლოთ თევზის ნაჭრები და კარგად გაცხელებულ ზეთში ორივე მხრიდან შევწვათ.
თევზი სუფრაზე სალათის ფოთლების, ბროწეულის მარცვლებისა და ნარშარაბის თანხლებით მივიტანოთ.


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა