უგემრიელესი ქათმის კესადილა!
ინგრედიენტები
ქათმის ფილე - 3 ნაჭერი
ჩილი წიწაკა - 1 ს/კ
სუნელების ნარევი - თითო 1 ს/კ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
გახეხილი ყველი - 2 ჭიქა
ტორტილია (შეგიძლიათ გამოიყენოთ თხლი ლავაში, ან ტაფაზე გამოაცხოთ თხელი ფენები) - 4 ცალი
ზეთი და კარაქი
მომზადების წესები
ქათმის ფილეს დავუმატოთ მარილი,პილპილი და სუნელები, კარგად ავურიოთ და კარაქიან და ზეთიან
ტაფაზე შევწვათ კარგად. ტორტილიაზე მოვათავსოთ ყველი, შემდეგ კი ქათმი ხორცი, გადავკეცოთ და
შევწვათ ზეთიან ტაფაზე, ორივე მხრიდან.