X
TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია (GOGAGGG)
სახლი კიკვიძის ბაღთან
სტეიკი ნაღებისა და პილპილის სოუსით
  • სტეიკი ნაღებისა და პილპილის სოუსით

    ინგრედიენტები
    კარაქი - 50 გ
    საქონლის სტეიკის ფილე - 800 გ (4 ნაჭერი)
    ბრენდი - 3 ს/კ
    პილპილის მარცვლები - 2 ს/კ
    დიჟონის მდოგვი - 1 ჩ/კ
    სქელი ნაღები - 150 მლ
    ხმელი ტიმიანი (ბეგქონდარა) - მწიკვი
    წვრილად დაჭრილი ოხრახუში - 2 ს/კ
    კარტოფილის პიურე და ბროკოლი - გარნირად

    მომზადების წესები
    ტაფაზე გავაცხელოთ კარაქი, დავაწყოთ სტეიკის ნაჭრები და მაღალ ტემპერატურაზე ორივე მხრიდან შევბრაწოთ სასურველ კონდიციამდე. თუ სპეციალურად სასტეიკე ხორცია, 4-დან 6 წუთამდე სრულებით საკმარისია, ხოლო თუ ქართული ძროხის ხორცია, შესაძლოა, დრო ცოტა მეტი დასჭირდეს. ამ შემთხვევაში უპირატესობა ხბოს ხორცს მივანიჭოთ, მალე რომ მომზადდეს. სტეიკები შევახვიოთ ფოლგაში 5 წთ. ნამწვავ ცხიმს დავუმატოთ ბრენდი, 15 წამში - პილპილი, მდოგვი, ბეგქონდარა, ნაღები და 2-3 წუთი ვადუღოთ, შევურიოთ მარილი. სტეიკები მივირთვათ ბროკოლის, პიურესა და სოუსის თანხლებით.

    წყარო:gemrielia.ge
    131 ნახვა
    Загрузка...
    15-11-2019, 09:04
    Загрузка...
    News-ები
    Загрузка...