თეგებით ძიება

ესპანური რატატუი

ინგრედიენტები:

გოგრა - 300 გ

ბადრიჯანი - 2-3 ც.

ბულგარული წიწაკა - 1-2 ც.

ხახვი - 3 ც.

ნიორი 4-5 კბილი

როზმარინი - 1 ღერო

ზეითუნის ზეთი

მარილი და პილპილი

მომზადება:

1. გოგრის რბილობი გაასუფთავეთ და დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად. ასევე დაჭერით ბადრიჯანი. დაჭერით ბულგარული წიწაკა. ხახვი დაჭერით რგოლებად. ნიორი არ დაჭრათ, დატოვეთ მთლიანი კბილები.

2. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი და 2-3 წუთის განმავლობაში მოშუშეთ ხახვი და ნიორი. დაამატეთ გოგრა, 2-3 წუთის შემდეგ კი - ბადრიჯანი და ბულგარული წიწაკა. მოშუშეთ, სანამ ბოსტნეული არ დარბილდება, დაახლოებით 20 წუთი. სრულ მზადყოფნამდე ცოტა ადრე დაამატეთ ცოტაოდენი წყალი და როზმარინი. ბოლოს უყავით მარილი და პილპილი.

gurmania.ge


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა