„ანნა“ – ჰაეროვანი ნამცხვარი, რომელიც პირში დნება
ინგრედიენტები:
კვერცხის ცილა - 5 ცალი
შაქარი - 125 გრ
ნიგოზი - 150 გრ
ფქვილი - 50 გრ
მწიკვი მარილი
ინგრედიენტები ლიმონის კრემისთვის:
კვერცხის გული - 5 ცალი
შაქარი - 135 გრ
რძე - 750 მლ
სიმინდის სახამებელი - 60 გრ
ლიმონის წვენი - 40 მლ
ლიმონის ცედრა - 1 ჩკ
კარაქი - 200 გრ
ინგრედიენტები ალუბლის გულსართისთვის:
გაყინული ალუბალი - 300 გრ
შაქარი - 30 გრ
ინგრედიენტები ტოპინგისთვის
ნაღები - 200 მლ
შაქრის ფხვნილი - 25 გრ
რეცეპტი ეკა ხალვაშს ეკუთვნის.
gemrielia.ge