თეგებით ძიება

სხვანაირი „ლაზანია“ თხელი ლავაშით

ინგრედიენტები:

საქონლის ფარში - 500 გრ
სოკო - 500 გრ
ხახვი - 2 თავი
სომხური ლავაში - 1 შეკვრა
რძე - 1 ლ
ფქვილი - 1 სკ
მარილი და შავი წიწაკა - გემოვნებით

მომზადების წესები:

1. ტაფაზე მოშუშეთ სოკო და ხახვი.

2. ხორცის ფარში შეაზავეთ მარილით და წიწაკით.

3. საცხობ ფორმაში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ ლავაში, ფარში, ლავაში და სოკო, სანამ ინგრედიენტები არ გაგითავდებათ.

4. გახსენით რძეში 1 სკ ფქვილი, მარილი, შემოდგით საშუალი ცეცხლზე და მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადმოდგით და მოასხით თანაბრად გამზადებულ ლაზანიაზე.
gemrielia.ge
5. მოაყარეთ თავზე გახეხილი ყველი და შეწვით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა