ვერმიშელის ფლავი
ინგრედიენტები
ვერმიშელი - 500 გ
ხახვი - 200 გ
ერბო
მარილი
მომზადების წესები
დაჭრილი ხახვი ერბოში მოშუშეთ. დაამატეთ ვერმიშელი და კარგად აურიეთ, ისე რომ ცხიმმა ვერმიშელი კარგად დაფაროს. მოშუშეთ რამდენიმე წუთი. ვერმიშელი რომ ოქროსფერს მიიღებს დაასხით მდუღარე წყალი, იმდენი რომ ვერმიშელი დაიფაროს. სითხის ნახევარი რომ აორთლდება, კარგად მოურიეთ. დააფარეთ თავზე და დაბალ ცეცხლზე მოხარშეთ. ბოლოს დაამატეთ მარილი გემოვნებით და მოურიეთ.