TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
ციტრუსის სიროპი
  • ციტრუსის სიროპი

    ინგრედიენტები
    ფორთოხალი - 1 კგ
    ლიმონი - 400 გ
    მანდარინი - 300 გ
    შაქარი - 900გ დაახლოებით

    მომზადების წესები
    ლიმონისა და ფორთოხლის ნახევარს აახეხეთ ცედრა. გამოწურეთ წვენი ყველა მათგანიდან. ყოველ 250 გ წვენზე დაამატეთ 300 გ შაქარი და გახეხილი ცედრა. მოურიეთ და დადგით 1 ღამით მაცივარში.
    შემდეგ წვენი წამოადუღეთ და ხარშეთ 10 წუთი დაბალ ტემპერატურაზე. გაწურეთ და ჩაასხით ბოთლებში.
    შეინახეთ გრილ ადგილას.
    სიროპის გამოყენება შეიძლება სხვადასხვა კოქტეილებში, დესერტებსა თუ კრემებში
    მასალის გამოყენების პირობები
    539 ნახვა