თეგებით ძიება

ციტრუსის სიროპი

ინგრედიენტები
ფორთოხალი - 1 კგ
ლიმონი - 400 გ
მანდარინი - 300 გ
შაქარი - 900გ დაახლოებით

მომზადების წესები
ლიმონისა და ფორთოხლის ნახევარს აახეხეთ ცედრა. გამოწურეთ წვენი ყველა მათგანიდან. ყოველ 250 გ წვენზე დაამატეთ 300 გ შაქარი და გახეხილი ცედრა. მოურიეთ და დადგით 1 ღამით მაცივარში.
შემდეგ წვენი წამოადუღეთ და ხარშეთ 10 წუთი დაბალ ტემპერატურაზე. გაწურეთ და ჩაასხით ბოთლებში.
შეინახეთ გრილ ადგილას.
სიროპის გამოყენება შეიძლება სხვადასხვა კოქტეილებში, დესერტებსა თუ კრემებში


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა