TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
ციტრუსის სიროპი
  • ციტრუსის სიროპი

    ინგრედიენტები
    ფორთოხალი - 1 კგ
    ლიმონი - 400 გ
    მანდარინი - 300 გ
    შაქარი - 900გ დაახლოებით

    მომზადების წესები
    ლიმონისა და ფორთოხლის ნახევარს აახეხეთ ცედრა. გამოწურეთ წვენი ყველა მათგანიდან. ყოველ 250 გ წვენზე დაამატეთ 300 გ შაქარი და გახეხილი ცედრა. მოურიეთ და დადგით 1 ღამით მაცივარში.
    შემდეგ წვენი წამოადუღეთ და ხარშეთ 10 წუთი დაბალ ტემპერატურაზე. გაწურეთ და ჩაასხით ბოთლებში.
    შეინახეთ გრილ ადგილას.
    სიროპის გამოყენება შეიძლება სხვადასხვა კოქტეილებში, დესერტებსა თუ კრემებში
    331 ნახვა