მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
ბიზნესი
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მსოფლიო
ასტროლოგია
კულინარია
COVID - 19
სიზმრის ახსნა
მედიცინა
სპორტი
რეკლამა
კონტაქტი
მსხლის დესერტი "პომპადური"
ინგრედიენტები
პორტვეინი - 0,5 ლ
მსხალი - 4 ცალი
ნაღები - 150 მლ
თხილი - 30 გ
შაქარი - 100 გ
სასურველი სიროფი - 0,5 ლ
შავი შოკოლადი - 250 გ
ლიმონის წვენი - 3 ს/კ
მომზადების წესები
გაფცქვენით მსხლები, ამოაჭერით გულები, მოათავსეთ პატარა ქვაბში.
ლიმონის წვენს დაუმატეთ სიროფი, შაქარი და პორტვეინი, დაასხით მიღებული მასა მსხალს. დადგით ცეცხლზე და ხარშეთ ადუღებიდან 5-7 წუთი.
გაადნეთ შოკოლადი წყლის აბაზანაზე. ურიეთ შეუჩერებლად და დაუმატეთ 33 %-იანი ნაღები და დაჭრილი თხილი.
ამოიღეთ მსხლები სიროფიდან. გააციეთ და ამოავსეთ გულები შოკოლადის მასით.
გემრიელად მიირთვით!
611 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
8-04-2019, 02:05
კულინარია
ნახვა
შეფ გურამ ბაღდოშვილის საფირმო "ხაჭოს პასკის" მომზადების წესი და ინგრედიენტები ▶️ TIA.GE
ნახვა
თევზის ბურგერი - "მარილი" რეცეპტი #8
ნახვა
სალათა შემწვარი კარტოფილით
ნახვა
ბროკოლის სუპ-პიურე - ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი
ნახვა
ფენოვანი სალათა "გვირილების მდელო"
ნახვა
მსუბუქი სალათა