თეგებით ძიება

შეწვით ხორცი ბრაზილიურად: საუცხოო გემოსა და არომატის კარნავალი თქვენს საახალწლო სუფრაზე

ბრაზილია - ხორცის მოყვარულებისთვის ნამდვილი სამოთხეა! აქ უყვართ და იციან, როგორ მოამზადოთ ხორცი: ხარშავენ, წვავენ, თუშავენ და ასე შემდეგ...
სცადეთ ბრაზილიური წესით ძროხის ხორცის შეწვა და დარწმუნდებით, რომ ამ ქვეყანაში მართლაც კარგად იციან ხორცის მომზადება.
ინგრედიენტები
შავი პილპილის მარცვლები - 5 ცალი
ქვამარილი - 1 კგ
ზეითუნის ზეთი - 100 მლ
როზმარინი - 2 ღერი
თეთრი ღვინის ძმარი - 100 მლ
თეთრი მშრალი ღვინო - 200 მლ
საქონლის რბილი ხორცი - 700 გ

მომზადების წესები
მოამზადეთ მარინადი: ზეითუნის ზეთი, თეთი ღვინის ძმარი და ღვინო შეურიეთ ერთმანეთში. დაუმატეთ პილპილის მარცვლები და როზმარინის ღერები.
მოათავსეთ მარინადში გარეცხელი და გამშრალებული ხორცის ნაჭერი მინუმუმ 2 საათით.
შემდეგ გადაიტანეთ ხორცი ცეცხლგამძლე ღრმა ფორმაში, დაასხით მარინადის ¼-დი. გადააფარეთ ხორცს პერგამენტის ქაღალდი ისე, რომ მთლიანად დაფაროს ხროცი.
ქაღლდზე დააყარეთ ქვამარილი ისე, რომ თავსახურივით დაეფაროს.
შედგით 195 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25-30 წუთით.
მიიღებთ საშუალოდ შემწვარ ხორცს - გულში ვარდისფერს, მაგრამ სისხლის გარეშე.
გაითვალისწინეთ, რომ ხორცის უფრო დიდი ნაჭრის მომზადებას, მეტი დრო დაჭირდება.
მზა ხორცი დაჭერით თხლად და სუფრასთან მიიტანეთ ქორფა ბოსტნეულის სალათთან ერთად.


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა