მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
ბიზნესი
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მსოფლიო
ასტროლოგია
კულინარია
COVID - 19
სიზმრის ახსნა
მედიცინა
სპორტი
რეკლამა
კონტაქტი
ხორცის ღვეზელი სვანური მარილით
მომზადების წესები
ხორცი დანით ძალიან წვრილად დავკეპოთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი, სანელებლები, ზეთი და ხელით 20-25 წუთი ვზილოთ.
ცომი გავყოთ სამად და თხლად გავაბრტყელოთ, თითოეულში ჩავდოთ გულსართი და სასურველი ფორმით შევკრათ, ზემოდან
წავუსვათ გათქვეფილი კვერცხის გული და 200 გრადუსზე გამოვაცხოთ.
501 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
10-02-2019, 23:09
კულინარია
ნახვა
შეფ გურამ ბაღდოშვილის საფირმო "ხაჭოს პასკის" მომზადების წესი და ინგრედიენტები ▶️ TIA.GE
ნახვა
თევზის ბურგერი - "მარილი" რეცეპტი #8
ნახვა
სალათა შემწვარი კარტოფილით
ნახვა
ბროკოლის სუპ-პიურე - ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი
ნახვა
ფენოვანი სალათა "გვირილების მდელო"
ნახვა
მსუბუქი სალათა