ინგრედიენტები ქათმის ხორცი - 1,5 კილო დაჭრილი სტაფილო - 5 ცალი დაჭრილი ხახვი - 2 თავი წვრილად დაჭრინი ნიახური - 3 2-3 თავი ბულიონის კუბი - 2 ცალი წვრილად დაჭრილი ბულგარული - 1 ცალი სიმინდის კონსერვი - 1 ქილა
მომზადების წესები ამ წვნიანის მოსამზადებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ როგორც ქათამი, ასევე ქათმის გულ-მკერდი. ორივე შემთხვევაში ეცადეთ,კარგად გაასუფთავოთ ხორცი , მოაშოროთ კანი და დაჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მოათავსეთ ხორცი ქვაბში დაჭრილ ბოსტნეულთან ( ბულგარულის გარდა ) და მწვანილთან ერთად. დაასხით იმდენი წყალი , რომ კარგად მთლიანი მასა. სანამ კარგად ადუღდება,დაუმატეთ ბულგარული,ხოლო როცა ადუღებიდან 5 წუთში დაუმატეთ ბულიონის კუბები და სურვილის შემთხვევაში , სიმინდის კონსერვი.