დესერტი მასკარპონეთი და ალუბლით
ინგრედიენტები
მასკარპონე - 250 გ
შაქარის პუდრა - 100 გ
ნაღები 35% - 100 მლ
დაჭრილი კექსი და კურკაგაცლილი ალუბალი - სერვირებისთვის
მომზადების წესები
მასკარპონე ავთქვიფოთ შაქრის პუდრთან ერთად. ცალკე თასში ავთქვიფოთ ნაღები გამყარებამდე და ეს ორი მასა ფრთხილად ავურიოთ.
კრემი გავაცივოთ, სუფრაზე მივიტანოთ ალუბალსა და თხლად დაჭრილ კექსთან ერთად. სურვილით ემატება ყავა ესპრესოს ფხვნილი.