მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
COVID - 19
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მედიცინა
მსოფლიო
ასტროლოგია
სპორტი
კულინარია
ბიზნესი
სიზმრის ახსნა
რეკლამა
კონტაქტი
ნამცხვრი „ზებრა“ - რეცეპტი ბებიას სკივრიდან
ინგრედიენტები
არაჟანი - 40 მლ
კარაქი - 100 გ
შაქარი - 1 ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
ფქვილი - 1,5 ჭიქა
კაკაო - 2 ს/კ
გამაფხვიერებელი - 1 ჩ/კ
შოკოლადი - მოსასხმელად
მომზადების წესები
შაქარი და კვერცხები ავთქვიფოთ გათეთრებამდე. დავუმატოთ გამდნარი და შეგრილებეული კარაქი და არაჟანი.
დავაცრათ ფქვილი და გამაფხვიერებელი. მასა გავყოთ ორ ტოლ ნაწილად, ერთს შევურიოთ კაკაო. საცხობ ფორმაში დავაფინოთ
ქაღალდი და თითო კოვზის მონაცვლეობით ჩავასხათ ნამცხვრის მასა. გამოვაცხოთ 30 წთ 180 გრადუსზე. მზა ნამცხვარს მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი.
341 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
25-03-2019, 00:36
კულინარია
ნახვა
ფერადი ჟელე - ნაზი და მსუბუქი დესერტი
ნახვა
რითი ჩავანაცვლოთ ყავა - 10 ალტერნატივა
ნახვა
"მანდარინის ტარტი"
ნახვა
სოკოს კრემ-სუპი - პიკანტური გემო
ნახვა
ფახლავა
ნახვა
საშობაო ტორტი "ნაძვის გირჩი"