საქონლის ღვიძლი ბოსტნეულით
ინგრედიენტები
საქონლის ღვიძლი - 300 გ
პომიდორი - 4 ცალი პატარა ზომის
კარტოფილი - 2 ცალი
კარაქი - შესაწვავად
მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
საქონლის ღვიძლი დავჭრათ, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და კარაქში შევწვათ საშუალო ცეცხლზე. პამიდვრები შუაზე გავჭრათ, ხახვი და კარტოფილი მსხვილად დავჭრათ. პამიდორი და კარტოფილი ცალ-ცალკე შევწვათ ცხიმში, შევურიოთ ღვიძლი, მოვაყაროთ ხახვი და თავსახური დავახუროთ. ტაფა 1-2 წუთი გავაჩეროთ ცეცხლზე და გადმოვდგათ.