თეგებით ძიება

პესტო ჭინჭრისგან - უგემრიელესი მწვანე სოუსი

ინგრედიენტები
მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა
კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა
ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ
პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ
მარილი - გემოვნებით

მომზადების წესები
გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.
დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.

გემრიელად მიირთვით!


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა