მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
ბიზნესი
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მსოფლიო
ასტროლოგია
კულინარია
COVID - 19
სიზმრის ახსნა
მედიცინა
სპორტი
რეკლამა
კონტაქტი
პესტო ჭინჭრისგან - უგემრიელესი მწვანე სოუსი
ინგრედიენტები
მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა
კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა
ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ
პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ
მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.
დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით!
492 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
24-05-2019, 00:31
კულინარია
ნახვა
შეფ გურამ ბაღდოშვილის საფირმო "ხაჭოს პასკის" მომზადების წესი და ინგრედიენტები ▶️ TIA.GE
ნახვა
თევზის ბურგერი - "მარილი" რეცეპტი #8
ნახვა
სალათა შემწვარი კარტოფილით
ნახვა
ბროკოლის სუპ-პიურე - ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი
ნახვა
ფენოვანი სალათა "გვირილების მდელო"
ნახვა
მსუბუქი სალათა