თეგებით ძიება

რა უნდა დავუმატოთ ცომში, რათა ყველაზე ფაფუკი ოლადები გამოგვივიდეს

მომზადების წესები
ცხელ (და არა თბილ) შრატს დაუმატეთ მარილი, შაქარი და გაცრილი ფქვილი. ათქვიფეთ, დაუმატეთ სოდა და კვლავ ათქვიფეთ.
ცომი მზად არის.
დაასხით კოვზით ზეთწასმულ გახურებულ ტაფაზე, დაახურეთ თავსახური და აცხვეთ დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ გადააბრუნეთ, კვლავ დააფარეთ თავსახური და გამოაცხვეთ მეორე მხრიდან.
შემდეგი პარტია ოლადების დასხმის წინ ზეთის წასმა საჭირო აღარ არის.
გემრიელად მიირთვით!


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა