X
TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია (GOGAGGG)
სახლი კიკვიძის ბაღთან
ცხვრის ხორცი პიტნის სოუსით
  • ცხვრის ხორცი პიტნის სოუსით

    ინგრედიენტები
    ცხვრის ხორცი - 1,5 კგ
    როზმარინი - 4 ტოტი, დაფქული
    საქონლის ხორცის ბულიონი - 400 მლ
    მარილი და პილპილი - გემოვნებით
    ზეთი - შესაწვავად
    მარინადი:
    წყალი - 250 მლ
    პიტნა - 1,5 კონა
    თეთრი ღვინის ძმარი - 125 მლ
    მზესუმზირის ზეთი - 50 მლ
    შაქარი
    მარილი
    პილპილი
    მომზადების წესები
    მარინადისთვის განკუთვნილი წყალი ავადუღოთ, დავუმატოთ შაქარი, მარილი, ძმარი, პიტნის ფოთლები და 2 სთ თავდახურული გავაჩეროთ, შემდეგ დავუმატოთ ზეთი. ამასობაში, ცხვრის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, როზმარინი და მაღალ ცეცხლზე
    ყველა მხრიდან ზეთში შევბრაწოთ, შემდეგ დავასხათ ბულიონი და 2 საათით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდგათ.
    ხორცი დავჭრათ და ცოტა ხანს თავდახურული გავაჩეროთ ოთახის ტემპერატურაზე, შემდეგ მოვასხათ შემთბარი პიტნის სოუსი და მივიტანოთ სუფრაზე.
    200 ნახვა
    Загрузка...
    27-05-2019, 00:22
    Загрузка...