მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
ბიზნესი
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მსოფლიო
ასტროლოგია
კულინარია
COVID - 19
სიზმრის ახსნა
მედიცინა
სპორტი
რეკლამა
კონტაქტი
ბრიოში
ინგრედიენტები
ფქვილი - 250 გ
რძე - 50 მლ
კვერცხი - 3 ც
შაქარი - 50 გ
თაფლი - 5 გ
გამდნარი კარაქი - 70 გ
ლიმონის ცედრა - 1 ს.კ.
მშრალი საფუარი - 5 გ
მარილი
ვანილი
მომზადების წესები
საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში და გავაჩეროთ 10 წთ. ფქვილი, შაქარი, მარილი, ვანილი და ლიმონის ცედრა შევურიოთ ერთმანეთში. დავუმატოთ მსუბუქად გათქვეფილი კვერცხი, საფუვრიანი რძე, თაფლი, კარაქი და მოვზილოთ ცომი. კარგად მოზელილი ცომი ხელს ოდნავ უნდა ეკრობოდეს. დავდათ ამოსაფუებლად. როდესაც ცომი გასამმაგდება, ჩავრთოთ ღუმელი 180 გრადუს ტემპერატურაზე, ამოვიღოთ პატარა გუნდები, გადავიტანოთ ინდივიდუალურ ყალიბში, გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ 20-30 წთ.
564 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
29-05-2019, 00:16
კულინარია
ნახვა
შეფ გურამ ბაღდოშვილის საფირმო "ხაჭოს პასკის" მომზადების წესი და ინგრედიენტები ▶️ TIA.GE
ნახვა
თევზის ბურგერი - "მარილი" რეცეპტი #8
ნახვა
სალათა შემწვარი კარტოფილით
ნახვა
ბროკოლის სუპ-პიურე - ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი
ნახვა
ფენოვანი სალათა "გვირილების მდელო"
ნახვა
მსუბუქი სალათა