მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
COVID - 19
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მედიცინა
მსოფლიო
ასტროლოგია
სპორტი
კულინარია
ბიზნესი
სიზმრის ახსნა
რეკლამა
კონტაქტი
ბრიოში
ინგრედიენტები
ფქვილი - 250 გ
რძე - 50 მლ
კვერცხი - 3 ც
შაქარი - 50 გ
თაფლი - 5 გ
გამდნარი კარაქი - 70 გ
ლიმონის ცედრა - 1 ს.კ.
მშრალი საფუარი - 5 გ
მარილი
ვანილი
მომზადების წესები
საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში და გავაჩეროთ 10 წთ. ფქვილი, შაქარი, მარილი, ვანილი და ლიმონის ცედრა შევურიოთ ერთმანეთში. დავუმატოთ მსუბუქად გათქვეფილი კვერცხი, საფუვრიანი რძე, თაფლი, კარაქი და მოვზილოთ ცომი. კარგად მოზელილი ცომი ხელს ოდნავ უნდა ეკრობოდეს. დავდათ ამოსაფუებლად. როდესაც ცომი გასამმაგდება, ჩავრთოთ ღუმელი 180 გრადუს ტემპერატურაზე, ამოვიღოთ პატარა გუნდები, გადავიტანოთ ინდივიდუალურ ყალიბში, გადავუსვათ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ 20-30 წთ.
422 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
29-05-2019, 00:16
კულინარია
ნახვა
ფერადი ჟელე - ნაზი და მსუბუქი დესერტი
ნახვა
რითი ჩავანაცვლოთ ყავა - 10 ალტერნატივა
ნახვა
"მანდარინის ტარტი"
ნახვა
სოკოს კრემ-სუპი - პიკანტური გემო
ნახვა
ფახლავა
ნახვა
საშობაო ტორტი "ნაძვის გირჩი"