NEWS-ები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
ბიზნესი
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მსოფლიო
ასტროლოგია
კულინარია
ეს საინტერესოა
მედიცინა
სპორტი
რეკლამა
კონტაქტი
ქაშაყი ბოსტნეულითა და სოიოს სოუსით
ინგრედიენტები
ლიმონის წვენი - 2 ს.კ
ქონდარი - 1 ჩ.კ
ზეითუნის ზეთი - 4 ს.კ
სოიოს სოუსი - 3 ს.კ
პამიდორი, კანგაცლილი - 2-3
ტკბილი წიწაკა - 2
ბადრიჯანი - 2 ცალი
ქაშაყი (ან სხვა სასურველი თევზი) - 2 ცალი
როზმარინი - 1/2 ჩ.კ
ხახვი - 2
მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
თევზი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ თავი, მუცელში შევაზილოთ მარილი და სოიის სოუსი, ჩავუწყოთ შუა-შუა გაჭრილი ხახვი და მოვათავსოთ ზეთწასმულ ფორმაში.
გარშემო შემოვუწყოთ კანგაცლილი, თხლად დაჭრილი ბადრიჯანი, ნახევარ-ნახევარი ტკბილი წიწაკა და პმაიდორი. პროდუქტებს ზემოდან მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ქონდარი და როზმარინი.
ზემოდან მოვასხათ სოიის სოუსი, ლიმონის წვენი და ზეთი, გადავაკრათ ფოლგა და შევდგათ კარგად გახურებულ ღუმელში.
დაახლოებით 30 წუთში მოვხსნათ ფოლგა და თუ ბადრიჯანი მზადაა, გამოვიღოთ ღუმლიდან.
მასალის გამოყენების პირობები
648 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
2-06-2019, 00:26
კულინარია
ნახვა
როგორ მზადდება აპოხტის ხინკალი, რომელსაც კულტურული მემკვიდრეობის ძეგლის სტატუსი მიენიჭა (ვიდეო)
ნახვა
რა განსხვავებაა ოლივიესა და ვინეგრეტს შორის? - ეს ბევრმა არ იცის
ნახვა
უგემრიელესი ლობიანის რეცეპტი
ნახვა
შეფ გურამ ბაღდოშვილის საფირმო "ხაჭოს პასკის" მომზადების წესი და ინგრედიენტები ▶️ TIA.GE
ნახვა
თევზის ბურგერი - "მარილი" რეცეპტი #8
ნახვა
სალათა შემწვარი კარტოფილით