მთავარი
NEWS-ები
გადაცემები
ტელევიზია
პოლიტიკა
საზოგადოება
Face ამბები
ბიზნესი
სამართალი
ეკონომიკა
ქალებისთვის
მსოფლიო
ასტროლოგია
კულინარია
COVID - 19
სიზმრის ახსნა
მედიცინა
სპორტი
რეკლამა
კონტაქტი
ქათმის ფილე "ზებრა" - ასე მომზადებული ხორცი განსაკუთრებულად წვნიანი გამოდის!
ინგრედიენტები
ქათმის ფილე - 500 გ
ყველი - 200 გ
პომიდორი 2 ცალი
არაჟანი - 50 გ
ნიორი 2-3 კბილი
სოიოს სოუსი - 50 მლ
ოხრახუში - და სხვა სასურველი მწვანილი
მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
მომზადების წესები
:
მარინადისთვის: სოისოს სოუსს შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სხვა მწვანილი, დაჭყლეტილი ნიორი. დაასხით მარინადი ქათმის ფილეს და გააჩერეთ 30-40 წუთი.
ყველი და პომიდორი დაჭერით კუბიკებად. არაჟანში შეურიეთ დაჭყლეტილი ნიორი.
ქათმის თითო ფილე ჩაჭერით 203 ნაწილად, თთეულ ჩანაჭერში ჩატენეთ ყველი და პომიდორი. წაუსვით ნივრიანი არაჟანი.
მოათავსეთ ქათმის ფილე ცხიმწასმულ ლითონის ფირფიტაზე და აცხვეთ 200 გრადუსზე 30-40 წუთის განმავლობაში.
გემრიელად მიირთვით!
564 ნახვა
News-ები
/
კულინარია
3-06-2019, 17:15
კულინარია
ნახვა
შეფ გურამ ბაღდოშვილის საფირმო "ხაჭოს პასკის" მომზადების წესი და ინგრედიენტები ▶️ TIA.GE
ნახვა
თევზის ბურგერი - "მარილი" რეცეპტი #8
ნახვა
სალათა შემწვარი კარტოფილით
ნახვა
ბროკოლის სუპ-პიურე - ჯანსაღი და გემრიელი წვნიანი
ნახვა
ფენოვანი სალათა "გვირილების მდელო"
ნახვა
მსუბუქი სალათა