თეგებით ძიება

პასტა პესტოს სოუსით და ქათმის ფილეთი

ინგრედიენტები
ქათმის ფილე - 200 გ
სპაგეტი - 300 გ
ბაზილიკი ან რეჰანი - 1 საშუალო კონა
ყველი პარმეზანი - 2 ს/კ
კედრის კაკალი - 2 ს/კ
ნიორი - 1 კბილი
ბერძნული იოგურტი - 100 გ
ზეითუნის ზეთი - 3 ს/კ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
კაიენური წიწაკა - გემოვნებით
ლიმონი - 1/2 ცალი

მომზადების წესები
მოხარშეთ სპაგეტი ადუღებულ მარილიან წყალში. დრო განსაზღვრეთ შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის მიხედვით. შემდეგ გადაწურეთ.
სანამ სპაგეტი იწურება, დააბლენდერეთ დაჭრილი ბაზილიკის ფოთლები, ნიორი, კედრის კაკალი, დაუმატეთ იოგურტი, პარმეზანი, 1 ს/კ ლიმონის წვენი, 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი, მარილი და პილპილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ.
ქათმის ფილეს მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ასევე კაიენური წიწაკა. შეწვით ტაფაზე 1 ს/კ ზეითუნის ზეთში. 5-5 წუთი თითოეულ მხარეს. შემდეგ დაჭერით პატარა ნაჭრებად.
შეურიეთ სპაგეტის პესტოს სოუსი, გადაიტანეთ გაშლილ თეფშზე, ზემოდან დაალაგეთ ქათმის შემწვარი ნაჭრები. მორთეთ კერძი ლიმონის ნაჭრებით.
გემრიელად მიირთვით!


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა