თეგებით ძიება

ხორცი ყველიან სოუსში - კერძის არომატი მთელ სახლში იტრიალებს!

ინგრედიენტები
საქონლის ხორცი - 1,5 კგ
ქამა სოკო - 0,5 კგ
კრემ-ყველი ან მდნარი ყველი - 250 გ
ტომატპასტა - 1 ს/კ
მარილი და პილპილი

მომზადების წესები:
დაჭერით ხორცი კუბიკებად და მოხრაკეთ ტაფაზე საშუალო ცეცხლზე.
სოკოს დაასხით ადუღებულ წყალი და ხარშეთ 10 წუთი.
გადაუღვარეთ წყალი, გააგრილეთ, დაჭერით და დაუმატეთ ხორცს. მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
შემდეგ დაუმატეთ ტომატპასტა და კარგად აურიეთ.
შემდეგ დაუმატეთ ტაფაში მდნარი ყველი და ძალიან სწრაფი მოძრაობით ურიეთ. როცა ყველი მთლიანად ჩადნება და სოუსი ერთგვაროვანი გადება, გამორთეთ გაზი და დაუმატეთ სასურველი სანელბლები ან მწვანილი.
გემრიელად მიირთვით!


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა