თეგებით ძიება

5-წუთიანი პიცა სომხური ლავაშით

ინგრედიენტები:

სომხური ლავაში

მოცარელა

პომიდორი 5-6 ნაჭერი

ბაზილიკის ფოთოლი ან დაფქული რეჰანი

3 კბილი ნიორი

1.5 ს/კ. ზეითუნის ზეთი

1.5 ს/კ. ბალზამიკო

მარილი და პილპილი

მომზადების წესი:

დაჭერით ნივრის კბილი და შეურიეთ ზეთი. ეს ნაზავი წაუსვით ლავაშის ფენებს.

ძირი შედგით წინასწარ გახურებულ ღუმელში 5 წუთით, შემდეგ მოაყარეთ მოცარელას თხელი ნაჭრები. ყველს მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ზემოდან მოაყარეთ თხლად დაჭრილი პომიდორი.

პიცა მზად იქნება 7-10 წუთში, დარწმუნდით, რომ პურის ძირი არ გამოშრეს და დაიწვას. ცხელი პიცის ნაჭრებს მოასხით ბალზამიკო და ზეთის ნარევი, შეაზავეთ ნიორით და მოაყარეთ რეჰანი.


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა