ხბოს გულ-ღვიძლი ნაღებით
ინგრედიენტები
ხბოს გულ-ღვიძლი - 500 გ
ხახვი - 1 თავი
კარაქი - 50 გ
ნიორი - 2 კბილი
ქონდარი - 3-4 ღერი
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
ნაღები - 200 მლ
მომზადების წესები
დაჭრილი გულ-ღვიძლი შევწვათ კარაქში მაღალ ცეცხლზე. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.
დავუწიოთ ცეცხლს და დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ნიორი და ქონდარი. გავაგრძელოთ მოთუშვა სანამ წყალს ბოლომდე
დაიშრობს. შემდეგ დავუმატოთ ნაღები და ვადუღოთ ხორცის მომზადებამდე.