მწვანილებში მომზადებული არომატული თევზი
ინგრედიენტები
1 ლიმონის წვენი
პამიდორი - წვრილად დაჭრილი, 1 ჭიქა
ცხარე წიწაკა - დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
ქინძი - დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
ოხრახუში - დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
თევზი - 800 გ
ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ
მარილი
მომზადების წესები
თევზის ნაჭრები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და შემოვულაგოთ თევზს ზემოდან და გარშემო. შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და 30 წუთით.
სულ ესაა - მარტივი, სწრაფი და არომატული. თევზი ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის.