თეგებით ძიება

ჩიზქეიქი ყავითა და შოკოლადით

ინგრედიენტები
ფხვიერი ქარხნული ნამცხვარი "პეჩენია" - 200 გ
გამდნარი კარაქი - 70 გ
ნაღების ყველი მასკარპონე - 400 გ
არაჟანი - 0.5 ჭიქა
შაქარი - 2/3 ჭიქა
ხსნადი ყავა - 1 ს/კ
ვანილი
კვერცხი - 4 ცალი
გამდნარი შოკოლადი

მომზადების წესები
დაფხვნილი ნამცხვარი და კარაქი ავზილოთ და ფორმაში ჩავტკეპნოთ, შევდოთ მაცივარში.ერთად ავთქვიფოთ ნაღების ყველი,შაქარი, კვერცხი არაჟანი და ვანილი. ყავაგავხსნათ ცოტა ცხელ წყალში, გავაგრილოთ და დავუმატოთ მასას, შემდეგ მოვათავსოთ მომზადებულ ფორმაში და 160 გრადუსზე გამოვაცხოთ 45 წუთის განმავლობაში. ნამცხვარი მაცივარში გავაცივოთ და შოკოლადი მოვასხათ.


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა