იტალიური პამიდვრის სოუსი პიცისთვის
ეს მარტივი და გემრიელი პამიდვრის სოუსი შეგვიძლია გამოვიყენოთ პიცის მომზადებისას.
ინგრედიენტები
ნიორი - 2 კბილი
პამიდორი, კანგაცლილი - 500 გ
ზეითუნის ზეთი - 1-2 ს/კ
მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
ხმელი ბაზილიკი ან შაშკვლავი
მომზადების წესები
ზეთში მოვშუშოთ ნიორი, დავუმატოთ დაქუცმაცებული პამიდორი, ხმელი ბაზილიკი და ვადუღოთ, სანამ ზედმეტი წვენი დაშრება, ბოლოს დავუმატოთ მარილი და წიწაკა. გამოვიყენოთ გაგრილებული.