TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
სოლუმ დეველოპმენტი
  • მსუბუქი სუპი თევზით

    ინგრედიენტები
    ხახვი - 1 თავი
    სტაფილო - 1
    კარტოფილი - 1-2
    თეთრი თევზი - 200 გ
    ორაგული - 200 გ
    მარილი და პილპილი
    მწვანილი
    დაფნის ფოთოლი - 1

    მომზადების წესები
    თევზის ნაჭრები კარგად გავრეცხოთ, გავაცალოთ ფხები და კანი. კარტოფილი დავჭრათ კუბებად, სტაფილო ჩხირებად.
    2 ლიტრი მდუღარე წყალში ჩავდოთ გაფცქვნილი ხახვი და სტაფილო, ვხარშოთ 5 წუთი. შემდეგ ჩავამატოთ კარტოფილი და კიდევ რამდენიმე წუთი ვხარშოთ. ამის შემდეგ ფრთხილად ჩავდოთ თევზის ნაჭრები და ცოტა მარილი დავამატოთ. წამოდუღების შემდეგ თუ ქაფს წამოიღებს, მოვაცალოთ. დავამატოთ დაფნა.

    ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე . ბოლოს დავამატოთ პილპილი და დაჭრილი მწვანილი, ოხრახუში ან კამა

    ბულიონის მოსამზადებლად შეგვიძლია თევზის ნარჩენები - თავი, კუდი, ფარფლები გამოვიყენოთ.
    439 ნახვა