ინგრედიენტები წყალი - 500 მლ 1/2 ლიმონის წვენი ჯანჯაფილი (კოჭა) - 1-2 სმ თაფლი ჩილი წიწაკა - 2 ნაჭერი ქონდარი - 8-10 პატარა ტოტი
მომზადების წესები ჯანჯაფილი დაჭერით თხელ ფირფიტებად . ლიმონი გამოწურეთ, წიწაკას მოაჭერით 2 თხელი ნაჭერი. აადუღეთ წყალი, დაამატეთ ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტები და დატოვეთ ასე 10 წუთი. შემდეგ ჩაამატეთ ქონდრის პატარა ტოტები და თაფლი. დაასხით ჭიქებში და სვით თბილი ყლუპებად.