მომზადების წესები კარაქი და შაქარი ითქვიფება, ემატება მაიონეზი, მწიკვი ვანილი, ფქვილი გამაფხვიერებელთან ერთად. ცომი ორად გაყავით, ერთი ნახევარი 30 წთ საყინულეში შედგით. ვაშლი გახეხეთ, მოაყარეთ შაქრის პიდრა და ლიმონის ცედრა. გააბრტყელეთ ცომის ერთი ფენა, მოაყარეთ გახეხილი ვაშლი, რომელსაც ცოტათი ხელშI გაწურავთ. გამოიღეთ მაცივრიდან ცომის მეორე ნახევარი და მოახეხეთ ნამცხარს. ცხვება 180 გრადუსზე. მოაყარეთ შაქრის პუდრა.