პომიდვრის სოუსში შემწვარი სარდინები პორტუგალიურად
ინგრედიენტები
სარდინი - 10 ცალი
ნიორი - 2 კბილი
პამიდორი - 1
ზეითუნის ზეთი - 6 ს.კ
ძმარი - 1 ჩ.კ
მარილი
წიწაკა დაფქული
მომზადების წესები
გასუფთავებულ სარდინებს მოვაყაროთ მსხვილი მარილი და დავტოვოთ 30 წთ.
ღუმელი გავახუროთ 200 გრადუსზე.
ზეთს შევურიოთ ძმარი, ნიორი, დაჭრილი პამიდორი და წიწაკა.
ღუმელის ფორმაში ჩავდოთ თევზი, მოვასხათ სოუსი და 30 წუთი ვწვათ.