TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
ქათქათა ბეზეს მომზადების საიდუმლო
  • ქათქათა ბეზეს მომზადების საიდუმლო

    ინგრედიენტები
    კვერცხი - 4 ცალი
    შაქარი - 1 ჭიქა
    ლიმონმჟავა - 1/4 ჩ/კ

    მომზადების წესები

    1) ადღვიბეთ 4 კვერცხის ცილა კარგად.


     


    белковый крем на водяной бане


     


    2) პარალელურად ცეცხლზე შემოდგით წყლიანი ჯამი.სანამ წყალი ადუღდება, დაუმატეთ ლიმონმჟავა და შაქარი ადღვებილ ცილას და 1-2 წუთის განმავლობაში აურიეთ მიქსერით.



     


    белковый крем для украшения торта


     


    3) კრემის ჭურჭელი ჩადგით ადუღებულ წყალში და დღვიბეთ მიქსერით კიდევ 10-15 წუთი.საბოლოოდ უნდა მიიღოთ ქათქათა მასა.


     


    белковый крем для украшения торта с желатином


     


    4) როდესაც კრემზე გაჩნდება ასათქვეფის კვალი (კრემი დაეხვევა მიქსერის ჩხირებს, ანუ გასქელდება და მიეკრობა) გადმოდგი ცეცხლიდან და ათქვიფე კიდევ 3-4 წუთი.


     


    ესეც ასე! ბეზე მზად არის.


    белковый крем для рулета


    693 ნახვა