თეგებით ძიება

ქათქათა ბეზეს მომზადების საიდუმლო

ინგრედიენტები
კვერცხი - 4 ცალი
შაქარი - 1 ჭიქა
ლიმონმჟავა - 1/4 ჩ/კ

მომზადების წესები


1) ადღვიბეთ 4 კვერცხის ცილა კარგად.

 

белковый крем на водяной бане

 

2) პარალელურად ცეცხლზე შემოდგით წყლიანი ჯამი.სანამ წყალი ადუღდება, დაუმატეთ ლიმონმჟავა და შაქარი ადღვებილ ცილას და 1-2 წუთის განმავლობაში აურიეთ მიქსერით.

 

белковый крем для украшения торта

 

3) კრემის ჭურჭელი ჩადგით ადუღებულ წყალში და დღვიბეთ მიქსერით კიდევ 10-15 წუთი.საბოლოოდ უნდა მიიღოთ ქათქათა მასა.

 

белковый крем для украшения торта с желатином

 

4) როდესაც კრემზე გაჩნდება ასათქვეფის კვალი (კრემი დაეხვევა მიქსერის ჩხირებს, ანუ გასქელდება და მიეკრობა) გადმოდგი ცეცხლიდან და ათქვიფე კიდევ 3-4 წუთი.

 

ესეც ასე! ბეზე მზად არის.

белковый крем для рулета


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა