თეგებით ძიება

სომხური ლავაშით მომზადებული უგემრიელესი ხორციანი ღვეზელი

ინგრედიენტები
ლავაში - 3 ცალი
ნებისმიერი ხორცის ფარში - 800 გ
ყველი (მაგარი სახეობის) - 300 გ
კვერცხი - 2 ცალი
ნაღები (20%-იანი) - 150 მლ
მარილი და პილპილი - გემოივნებით

მომზადების წესები

1) პირველ რიგში,ფარში მოთუშეთ მცენარეულ ზეთში.

 

пирог из лаваша с фаршем

 

2) ყველი გახეხეთ წვრილად. აიღეთ ღრმა თასი, ადღვიბეთ კვერცხი  ნაღებთან,მარილთან და პილპილთან ერთად. საცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი...

 

пирог из лаваша с сыром

 

3)გაშალეთ ლავაში, მოათავსეთ მასზე ფარში,ზემოდან ყველი, დაახვიეთ მრგვალად და დადეთ საცხობი ფორმის ცენტრში. იმავეს ვაკეთებთ დანარჩენი ორი ფენის შემთხვევაშიც. 

 

пирог

 

пирог из лаваша в духовке

 

4) მოასხით ღვეზელს კვერცხიანი მასა და მოაყარეთ ყველი.

 

пирог из лаваша и куриного фарша

 

5) გამოაცხვეთ ღვეზელი წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზ, 20 წუთის განმავლობაში.

 

გემრიელად მიირთვით!

 

пирог из лаваша и фарша в духовке

 


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა