თეგებით ძიება

დაბრაწული ქათმის ხორცი კომშის გარნირით - კერძი,რომელიც არავის დატოვებს გულგრილს

ინგრედიენტები
კომში - 1 კგ ( დაახლოებით 4 ცალი)
მცენარეული ზეთი - 6 ს/კ
ზაფრანა - 1 ჩ/კ
„ბიუ-ბიუს“ ნედლი ქათამი - 1,5 კგ
საშუალო ზომის ხახვი - 1 ცალი
ტომატის პასტა - 2 ს/კ
შავი ქლიავის ჩირი - 10 ცალი
მარილი და პილპილი - გემოვნებით

მომზადების წესები

1) დაჭერით კომში კანიანად. ეცადეთ, ნაჭრები გამოვიდეს საშუალო სისქის.

 

2) საშუალო ცელცხლზე შეწვით დაჭრილი კომში მცენარეული ზეთით - დაგჭირდებათ სულ 5 წუთი. დაუმატეთ ზაფრანა და კიდევ 5 წუთი გააჩერეთ,შემდეგ კი გადმოდგით ცეცხლიდან. 

 

Saffron and Quince

 

3) ღრმა ტაფაზე შეწვით ქათმის საშუალო ზომის ნაჭრები ,  5 წუთში დაუმატეთ ხახვი. როცა ქათმის ხორცი წვენის გამოყოფას დაიწყებს,დაუმატეთ წყალში გარეული ტომატპასტა. გააჩერეთ კიდევ 10-15 წუთი.

 


4) ამის შემდეგ დაუმატეთ კომში და ქლიავის ჩირი, ასევე,მარილი და პილპილი.  დაახურეთ თავზე და გააჩერეთ 30 წუთი , დაბალ ცეცხლზე. 

 

გემრიელად მიირთვით!


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა