TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
ფლავი ხორცით და გარგრის ჩირით
  • ფლავი ხორცით და გარგრის ჩირით

    ინგრედიენტები
    მარილი და პილპილი
    საქონლის ან ცხვრის ხორცი - 300 გ
    სტაფილო - 1
    გარგრის ჩირი - 10-12
    ბრინჯი - 1 ჭიქა
    ძირა - გემოვნებით

    მომზადების წესები
    ქვაბში ცხიმში დავბრაწოთ ხორცის ნაჭრები. დავამატოთ ჩხირებად დაჭრილი სტაფილო და გარგრის ჩირი. ვშუშოთ ცოტა ხანს. დავამატოთ მარილი, პილპილი, ძირა.

    გრძელი ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ, გადავწუროთ, დავაყაროთ ხორცს. დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, დავახუროთ და წამოვადუღოთ. შემდეგ დავუწიოთ ცეცხლს და ვხარშოთ სითხის დაშრობამდე.
    395 ნახვა