თეგებით ძიება

ბროწეულის მურაბა

შაქარი - 2-3 ჭიქა
ბროწეული - 12-14 ცალი

მომზადების წესები
4-5 ბროწეული გაარჩიეთ და გამოწურეთ წვენსაწურში წვენი. შეურიეთ შაქარი 1 ჭიქა წვენზე 1.5 ჭიქის ოდენობით და მოხარშეთ სიროპი. ის უნდა იყოს ბლანტი და არა წყალივით.
დანარჩენი ბროწეულიდან გამოარჩიეთ მარცვლები, დაასხით ცხელი სიროპი და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ 15-20 წუთი ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე.


წყარო:gemrielia.ge


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა