თეგებით ძიება

ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური

მასალად საჭიროა

ყველი - 1 კგ;

ერბო ან კარაქი - 300გრამი;

პურის ფქვილი - 2 ჩაის ჭიქა;

მომზადების წესი

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლის პირას არის დადგმული.
შეიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით ერთი საათის შემდეგ, ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.



თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა