რომელი სუნელი რომელ საკვებთან თუ სასმელთან უნდა გამოვიყენოთ იდელური გემოსა და საოცარი არომატის მისაღებად
ცხელი რძისთვის: ზაფრანა, დარიჩნი, ილი
ხორცისთვის: ორეგანო, შავი, წითელიდატკბილიწიწაკა, ხახვი, მიხაკი, კვლიავი
ნამცხვრებისთვის: ვანილი, მიხაკი, დარიჩინი, სეზამის თესლი, ანისული, ანისი, კოჭა, ციტრუსის კანი, ილი.
ფრინველის ხორცისთვის: რეჰანი, სალბი, როზმარინი.
პაშტეტებისთვის: ილი, თეთრიწიწაკა, კოჭა, დარიჩინი, ანისული, დაფნისფოთოლი.
თევზისთვის: დაფნის ფოთოლი, კამა, თეთრიწიწაკა, მდოგვი, კოჭა, ქინძი, ხახვი.
კომპოტებისა და ხილის წვენებისთვის: დარიჩინი, ანისული, კოჭა, ილი.
გრილისთვის: ჩილი, წითელი წიწაკა, კოჭა, ილი, ჯავზი.
მარინადებისთვის: კამა, დაფნის ფოთოლი, ღვია.
პარკოსნებისთვის: ქინძი, კვლიავი, პიტნა, წიწაკა, კოჭა.
რაგუსთვის: წითელი წიწაკა, ჯავზი, კოჭა, შავი წიწაკა, ქინძი, კვლიავი, მდოგვი, კარდამონი.
კომბოსტოსთვის: შავი მდოგვის თესლი, ქინძი, კვლიავი, კამა.
gurmania.ge