თეგებით ძიება

რომელი სუნელი რომელ საკვებთან თუ სასმელთან უნდა გამოვიყენოთ იდელური გემოსა და საოცარი არომატის მისაღებად

ცხელი რძისთვის: ზაფრანა, დარიჩნი, ილი

ხორცისთვის: ორეგანო, შავი, წითელიდატკბილიწიწაკა, ხახვი, მიხაკი, კვლიავი

ნამცხვრებისთვის: ვანილი, მიხაკი, დარიჩინი, სეზამის თესლი, ანისული, ანისი, კოჭა, ციტრუსის კანი, ილი.

ფრინველის ხორცისთვის: რეჰანი, სალბი, როზმარინი.

პაშტეტებისთვის: ილი, თეთრიწიწაკა, კოჭა, დარიჩინი, ანისული, დაფნისფოთოლი.

თევზისთვის: დაფნის ფოთოლი, კამა, თეთრიწიწაკა, მდოგვი, კოჭა, ქინძი, ხახვი.

კომპოტებისა და ხილის წვენებისთვის: დარიჩინი, ანისული, კოჭა, ილი.

გრილისთვის: ჩილი, წითელი წიწაკა, კოჭა, ილი, ჯავზი.

მარინადებისთვის: კამა, დაფნის ფოთოლი, ღვია.

პარკოსნებისთვის: ქინძი, კვლიავი, პიტნა, წიწაკა, კოჭა.

რაგუსთვის: წითელი წიწაკა, ჯავზი, კოჭა, შავი წიწაკა, ქინძი, კვლიავი, მდოგვი, კარდამონი.

კომბოსტოსთვის: შავი მდოგვის თესლი, ქინძი, კვლიავი, კამა.

gurmania.ge


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა