კვერცხის წვნიანი მაკარონით და ყველით
ინგრედიენტები:
ხორცის ან ბოსტნეულის ბულიონი - 1500 მლ
კარაქი - 30 გრ
მაკარონი - 150 გრ
კვერცხი - 4 ცალი
გახეხილი ყველი (სასურველია პარმეზანი) - 80 გრ
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და წიწაკა
მომზადების წესები:
1.ჩაადნეთ კარაქი ბულიონში.
2.დაამატეთ მაკარონი და მოხარშეთ 8 წუთის განმავლობაში.
3.გატეხეთ კვერცხი, მოაყარეთ ოხრახუში და პარმეზანის ყველი.დაამატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
4.ეს მასა გადაიტანეთ ცხელ ბულიონში.
5.დაელოდეთ 5 წუთი და დაასხით ღრმა თეფშზებზე. უმჯობესია მიირთვათ ცხლად.
gemrielia.ge