ჟოლოს ჩიზქეიქი
ინგრედიენტები
ფხვიერი ქარხნული ნამცხვარი "პეჩენია" - 200 გ
კარაქი - 100 გ
კაკაო - 30 გ (სურვილისამებრ)
მასკარპონე ან სხვა კრემ-ყველი - 200 გ
არაჟანი - 100 გ
იოგურტი - 150 გ
შაქარი - 70 გ
ჟოლო - 200 გ
მომზადების წესები
დავფშვნათ ფხვიერი ნამცხვარი და შევურიოთ გამდნარი კარაქი, ჩავტკეპნოთ ფორმაში და შევინახოთ მაცივარში 30 წთ.
ნაღები და შაქარი ავთქვიფოთ გამყარებამდე, დავუმატოთ მასკარპონე, არაჟანი და იოგურტი.
ფორმაში ჩავასხათ ეს მასა, ჩავუმატოთ ცოცხალი ჟოლო და გავაჩეროთ მაცივარში 3-4 სთ.