TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
სოლუმ დეველოპმენტი
  • ღუმელში შემწვარი საქონლის ხორცი - გამოდის საოცრად წვნიანი და არომატული!

    ინგრედიენტები
    საქონლის რბილი ხორცი - 800 გ
    ხახვი - 1 საშუალო თავი
    ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ
    სოიოს სოუსი - 3 ს/კ
    პაპრიკა - 1 ჩ/კ
    მარილი და პილპილი - გემოვნებით

    მომზადების წესები:
    დაჭერით ხორცი პატარა, მოგრძო ნაჭრებად. ოდნავ დაბეგვეთ.
    დაჭერით ხახვი ალყა-ალყა.
    აიღეთ ღრმა ქვაბი ან ჯამი და ერთმანეთში აურიეთ: სოიოს სუუსი, ზეითუნის ზეთი, პაპრიკა, პილპილი და მარილი.
    ჩაყარეთ მიღებულ სოუსში დაჭრილი ხორცი და ხახვი. კვლავ კარგად აურიეთ. დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე.
    გადაიტანეთ ხორცი ღუმელის ფირფიტაზე და შეწვით 50-60 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე!
    გემრიელად მიირთვით!
    938 ნახვა