TIA.GE - ინტერნეტ ტელევიზია
ღორის ხორცის მწვადი კარტოფილით
  • ღორის ხორცის მწვადი კარტოფილით

    ინგრედიენტები
    მარილი და პილპილი
    ღორის რბილი ხორცი - 700 გ
    ზეთი - 3 ს/კ
    როზმარინი - 1 ღერი
    კარტოფილი - 12 ცალი, პატარა ზომის
    ლიმონის წვენი - 2 ს/კ

    მომზადების წესები
    გარეცხეთ კარტოფილი, ჩაყარეთ ადუღებულ მარილწყალში და ხარშეთ 10 წუთი.
    შემდეგ გადაიტანეთ საწურზე. გარეცხეთ ღორის ხორცი და დაჭერით 3 სმ-ის კუბიკებად.
    როზმაზარინს მოაცალეთ ფოთლები.
    ჩამოაცვით კარტოფილისა და ხორცის ნაჭრები 8 პატარა შამფურზე.
    მოამზადეთ მარინადი: შეურიეთ ზეთი, როზმარინის ფოთლები და ლიმონის წვენი ერთმანეთში, დაუმატეთ მარილი და წიწაკა. წაუსვით მიღებული მარინადი მწვადს.
    შეწვით მაღალ ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში ან გრილზე 8 წუთის განმავლობაში თითოეულ მხარეს.
    გემრიელად მიირთვით!
    564 ნახვა