თეგებით ძიება

როგორ უნდა მოვამზადოთ თევზი ქინძმარში?

ინგრედიენტები
ლოქო (ან ლოქოს ფილე) - 500 გ
ხახვი - 1 ცალი
ლიმონი - ნახევარი
დაფნა - 4-5 ფოთოლი
ქინძი - 200 გ
ძმარი - 300-400 გრ
მარცვალი პილპილი - 10-12 ცალი
წითელი დაფქული წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესები
მარინადი, რაშიც ლოქოს ხორცი უნდა მოვხარშოთ:
მოზრდილ ქვაბში ვასხამთ 1 ლ წყალს, ვყრით პილპილს,დაფნის ფოთლებს, ოთხად დაჭრილს ხახვს და ასევე ოთხად დაჭრილ ნახევარ ლიმონს,ძმარს, 3 ს/კ მარილს,რამდენიმე ღერ ქინძს და ვადუღებთ.
წამოდუღებიდან კიდევ 5 წუთი ვხარშავთ მარინადს,შემდეგ მასში ვყრით კარგად გასუფთავებულ და კუბებად დაჭრილ ლოქოს ხორცს და ვხარშავთ.
მოხარშვას, დაახლოებთ, 7-8 წუთი დასჭირდება.
სანამ ლოქო მოიხარშება, დავაბლენდეროთ ქინძი, 2 ჭიქა წყალი და გემოვნებით ძმარი,მარილი და ცოტა დაფქული წიწაკა.
მოხარშული ლოქოს ხორცი ამოგვაქვს მარინადიდან,ვათავსებთ ღრმა ჯამში და ზემოდან ვასხამთ დაბლენდერებულ მასას.
კერძი მზადაა!


თეგები


მსგავსი სიახლეები

რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა