ნამცხვარი 3 ინგრედიენტით
ინგრედიენტები
ფხვიერი ქარხნული ნამცხვარი "პეჩენია" - 450 გ
მოხარშული შესქელებული რძე - 1 ქილა
ნაღები - 150 მლ
მომზადების წესები
შესქელებული რძე გადავიტანოთ თასში და დავუმატოთ ნაღები (ათქვეფის გარეშე), მოვურიოთ კოვზით ან ხელის სათქვეფელათი ისე, რომ ბოლომდე შეერიოს ერთმანეთს. "პეჩენია" ჩავდოთ რაიმე ყალიბში, დავასხათ კრემი და ასე გავიმეოროთ ბოლო ფენამდე.
ზემოდან მოვაფხვნათ "პეჩენია" და გავაჩეროთ მაცივარში მინიმუმ 4 საათი.