თეგებით ძიება

თევზი მარინადში

ინგრედიენტები
თევზი - 600 გ, ნებისმიერი
სტაფილო - 3-4 ცალი
ხახვი - 6 თავი
ტომატ-პასტა - 3-4 ს.კ
სუნელები ან მწვანილი - გემოვნებით
მარილი და პილპილი

მომზადების წესები
სტაფილო გავხეხოთ, ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად და მოვშუშოთ. დავამატოთ ტომატ-პასტა, სუნელები, მწვანილი და მარილი
ამავდროულად, თევზი ადუღებულ მარილწყალში ჩავუშვათ რამდენიმე წუთით, შემდეგ გადავწუროთ, ფხებისგან გავათავისუფლოთ და საშუალო ზომის ნაჭრებად დავანაწევროთ.
ქვაბში ჯერ ბოსტნეულის ნაწილი ჩავდოთ, შემდეგ თევზი და ისევ ბოსგტნეული. ვშუშოთ რამდენიმე წუთით, თევზის საბოლოო მომზადებამდე. 6 საათი მაცივარში გავაჩეროთ, რომ არომატი კარგად გაუჯდეს.


თეგები


რეკომენდირებულია თქვენთვის

ყველა

აღმოაჩინეთ მეტი Tia-დან

ყველა