ცხელი ფუნთუშები კვერცხით, ყველითა და ლორით
ინგრედიენტები:
პური-ფუნთუშა - 4 ცალი
კვერცხი - 4 ცალი
ბეკონის ან ლორის ფირფიტები - 4 ცალი
სასურველი მწვანილი
მომზადების წესები:
პურის ფუნთუშას მოაჭერით თავი. ამოაჭერით დანით რბილობი. ჩააფინეთ ლორის ფირფიტა, ჩაახალეთ კვერცხი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და მოაყარეთ წმინდად დაჭრილი მწვანილი.
დააფარეთ ფუნთუშას თავსახური, გაახვიეთ ფუნთუშა ფოლგაში და მოათვსეთ 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10-15 წუთი.
გემრიელად მიირთვით!]
წყარო:gemrielia.ge